ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να εξοφλίσετε την παραγγελία σας με τους εξείς τρόπους:

Αντικαταβολή:

Ο πελάτης πληρώνει κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 1,50€.

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα:

Αποδεκτές κάρτες: οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «aromautopia.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή. 

Τραπεζική Καταθέση:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας και να μας αποστείλετε το καταθετήριο της τράπεζας με e-mail στη διεύθυνση info@aromautopia.gr. Στο καταθετήριο κρίνεται απαραίτητο να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία αποστέλλεται μόνο αφότου λάβουμε το καταθετήριο της τράπεζα

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός Ελλάδος και στο Εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης αποστέλλοντας email στο info@aromautopia.gr. Οι αποστολές πραγματοποιούνται με την εταιρία Boxnow όπου υπάρχουν διαθέσιμες θυρίδες, είτε με συνεργαζόμενη εταιρία micro logistics. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να είναι περίπου 1-5 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με το χρόνο προετοιμασίας της παραγγελίας, και τον προορισμό σε σχέση με την απόσταση και τη δυσκολία πρόσβασης). Σε περίπτωση καθυστέρησης της παραγγελίας λόγω ανωτέρας βίας ( ακραίες καιρικές συνθήκες, απεργίες, κλείσιμο οδών) το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη.

Κόστος Αποστολής: 3,0 €

Κόστος Αντικαταβολή: 1,5 €

ΔΩΡΕΑΝ Έξοδα Αποστολής: Για παραγγελίες άνω των 59 €

 


***Οι παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 14:00 ώρα Ελλάδος επεξεργάζονται την ίδια μέρα, ενώ οι παραγγελίες που καταχωρούνται πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την επομένη.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 14:00 και καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

About Us

Το Aroma Utopia δημιουργεί με πάθος χειροποίητα αρωματικά κεριά σόγιας και αρωματικά χώρου. Έρχεται να δώσει μια πινελιά προσιτής πολυτέλειας στο χώρο σας και να γεμίσει με άρωμα τη ζωή σας!

Connect With Us

© 2022 Aroma Utopia • All Rights Reserved

Developed by iBezas

Welcome Back ,

Please login to your account !

Subscribe to
Our Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.